English Persian
 
موس شکلات و قهوه
 
موس شکلات و قهوه، دسری سبک و پایانی دلچسب برای یک وعده‌ی غذایی است . . .

در این دستور تهیه‌ی لهستانی از شکلات تلخ با درصد بالا و همچنین قهوه استفاده می‌شود. اگر دوست داشتید می‌توانید از شکلات تلخ با درصد پایین‌تر استفاده کنید و یا حتی شکلات معمولی را جایگزین آن فرمایید.

  • 250 گرم شکلات تلخ با کیفیت (حداقل 70 درصد)
  • 60 میلی‌لیتر (4 ق غ) قهوه‌ی تلخ غلیظ، خنک شده
  • 6 عدد تخم مرغ، سفیده و زرده جدا شده باشد
  • 200 گرم شکر دانه‌ریز یا پودر قند

 

  1. شکلات را به قطعات کوچک‌تر بشکنید و آن‌ها را در یک ظرف نشکن روی بخار آب در حال جوش ذوب کنید. اطمینان حاصل کنید که آب داخل ظرف با کف کاسه‌ای که شکلات‌ها در آن ذوب می‌شوند تماس ندارد، وگرنه شکلات مجدداً سفت خواهد شد.
  2. وقتی شکلات کاملاً ذوب شد، قهوه‌ی سرد را با آن مخلوط کنید و سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
  3. زرده‌های تخم مرغ را نصف شکر یا پودر قندی که دارید به هم بزنید تا پریده‌رنگ، سفت و خامه‌ای فُرم شود. حالا این مخلوط را به مایه‌ی شکلاتی خنک شده اضافه کنید.
  4. سفیده‌های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه با همزن مخلوط کنید تا سفت و یک‌دست شوند.
  5. بقیه‌ی شکر یا پودر قندتان را با سفیده‌ی زده شده مخلوط کنید و مخلوط حاصل را آرام آرام به مایه‌ی شکلاتی بیفزایید. حالا موس شکلات و قهوه را با قاشق در ظرف‌های شیشه‌ای پذیرایی بریزید و قبل از سِرو کردن آن‌ها را – حداقل – به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

نکته: برای تعدیل مزه‌ی این موس، در صورت تمایل، می‌توانید 300 میلی‌لیتر خامه‌ی پرچرب را با همزن بزنید تا سفت و یکدست شود و بعد آن را در پایان مرحله‌ی 3 به مایه‌ی موس اضافه کنید.

نظر شما

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز:
 
نام فرستنده:
پست الکترونیک: *  
نظر: *
 
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500